tiistai 22. maaliskuuta 2022

Pentuja

Rolon ja Titon pennut syntyivät

Rolo petaili parina iltana kerran. Maanantaina ja tiistain välisenä yönä Rolo petaili pikkasen enemmän kello kahden jälkeen, muuten Rolo oli tosi rauhallinen. 

Minulla on onneksi tapana kuunnella pentujen sydänääniä, nytkin sunnuntaista lähtien muutaman kerran vuorokaudessa. Tiistaina kolmen aikoihin kuuntelin taas sydänääniä ja huomasin niiden olevan jonkin verran matalammat kuin aiemmin, tutkin Rolon ja huomaisn paikkojen olevan auki, mutta en saanut stimuloitua supistuksia ollenkaan. Tuolloin ajattelin, että yritän nukkua muutaman tunnin, josko sitten synnytys käynnistyisi. 

Kuuden aikaan aamulla soitin päivstykseen ja sovittiin että menen Rolon kanssa sinne. Pakkasin pyyhkeitä, vilttejä ja vadin isoon kassiin, sillä tulemmehan takaisin pentujen kanssa. Aluksi eläinlääkäri ultrasi Rolon ja totesi, että sydänäänet ovat matalammalla kuin pitäisi, mutta ei vielä onneksi akuuttia hätää, samoin paikat tutkittiin olevan auki. Aluksi koetettiin käynnistää synnytystä lääkkeillä, mutta ei vaikutusta ja  kahdeksan jälkeen Rolo vietiin leikkaukseen. 

Minulle tuotiin pennut leikkauksesta, joten sain hieroa pennut kuivaksi ja pitää ne lämpimänä siihen saakka, kunnes sain laittaa pennut Rolon nisälle. 💙💓💙💓

Ensimmäinen kuva koko katraasta

Eläinlääkärin viimeinen vilkaisu pentuihin, ennen kotiin lähtöäEi kommentteja:

Lähetä kommentti